TERMALNE plošče

Brillia termalne CTP plošče so postale merilo, po katerem se ocenjuje vse ostale plošče glede konsistentnosti, stabilnosti in kakovosti plošč. Prav tako nudijo v samem tisku prihranke, zaradi patentirnega načina obdelave aluminija pri proizvodnji plošč "Multigraining". S tem se v tisku poraba vode znatno zmanjša in posledično tudi poraba barve.

Preberi več    

TERMALNE Low Chemisty plošče

Družina "Lo-Chem" termalnih CTP plošč vam omogoča ogromne prihranke zaradi izredno majhne porabe kemije, vode in lahkega vzdrževanja razvijalne enote. Izkoristite vse prednosti naših "lo-Chem" sistemov za proizvodnjo plošč skupaj z edinstevenim in patentiranim ZAC sistemom.

Preberi več    

TERMALNE Processless plošče - brez kemije

Nova doba v tiskarstvu zahteva nov inovativen način priprave tiskarskih plošč. Brillia HD PRO-T3 je processless plošča, ki odpravlja razvijalno enoto, kemijo, gumirabiko in vodo, ki jih uporabljamo pri običajnem proizvodnem procesu plošč.

Preberi več    

VIOLET plošče

Brillia LP-NV2 je idealna plošča za osvetljevalne enote z Violet laserjem. Prinaša neprekosljivo kvaliteto, stabilnost in enostavno razvijanje. Uporabna je za vse vrste komercialnega tiskanja, vključno z vsemi zahtevami druge generacije FM in hibridnih tehnik rastriranja.

Preberi več    

VIOLET Low Chemistry plošče

Pri uporabi Fujijevih "lo-Chem" Violet ploščah in "lo-Chem" razvijalnih enotah ne potrebujete nobenega replenisher-ja, kar pomeni znatno zmanjšanje potrebne kemije. Prav tako za razvijanje porabite znatno manj vode in posledično je manj odpadkov.

Preberi več    

Ostale plošče

Podjetje Fuji je globalni proizvajalec CTP in klasičnih plošč s največjo zmogljivostjo proizvodnje plošč na svetu. V svoje prodajnem asortimanu pokriva skoraj vse vrste plošč. Za podatke o ploščah nas pokličite na telefon 041 704 293 in rado vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja !

Preberi več